Heippa, taas on se aika viikosta kun on aika kirjoittaa miten viikko meni, noin niinku omasta mielestä. No, minulla se ihan mennyt putkeen, mitään kamalan katastrofaalisen peruuttamatonta en (ihme kyllä) saanut aikaan,

Tällä viikolla aloin kunnolla rummuttamaan Vain elämää-messuja, eli tein opettajille tarkoitetun uutiskirjeen. Se... oli aikamoinen fiasko. Sain välitöntä palautetta, ja kyllä täytyy myöntää että se avasi silmiä. Ensin otin tottakai nokkiini niinkuin ihmisenä varmaan kaikki, mutta hetken päästä kun katsoin uudestaan mainosta niin en voi olla kuin samaa mieltä palautteen kirjoittajan kanssa. Vaikka aika ja paikka oli heti ensimmäisessä lauseessa, ne eivät erottuneet tarpeeksi, sekä kuvat veivät huomion ja sekottivat pakkaa aivan liikaa. Opin taas kerran, että yksinkertainen on kaunista.

Eihän toki toilailut siihen loppuneet, sen lisäksi päätin epähuomiossa laskuttaa yhdistyksen tekemästä siivoustyöstä lähes 15 kertaisen summan. Laskut ehdin jo puolelle lähettää, kun onneksi naapuritoimiston nainen tuli kertomaan tekemästäni "pikku" fibasta. En osannut muuta tehdä kuin pahoitella kaikille ja nauraa itsekseni päälle, sekä seuraavana päivänä hoitaa laskuihin oikean summan. Kyllä tuntui vaan nololle, mutta tekevälle sattuu ja siitä (toivottavasti) oppii.

Tähän loppuun Facebookissakin julkaistu kuva. Laittelin tällä viikolla Sevettijärvelle yhdistyksen nimissä postia. Vielä tässä on muutama päivä aikaa laittaa sinne postia, osoitteen löydät tapahtuman kuvauksesta.

Ensiviikkoon! :)

12705390_882273218557339_598157989563173