Heippa, tämä viikko on kulunut taas ylättävän nopsaan. Olen jatkanut yhdistystiedottaja-kurssin tehtäviä, joissa tällä kertaa on aiheena kohderyhmät. Hankalia tehtäviä, mutta eiköhän ne siitä lutvuidu.

Mutta päivän aiheeseen, eli Areenalta pystyy nyt katsomaan kaikki Poikien preppauskurssin-jaksot (linkki vie ensimmäiseen jaksoon). Jos sinua kiinnostaa nähdä miten oppimisvaikeuksia omaavat pojat pärjäävät 2 viikon preppauskurssilla, suosittelen katsomaan kaikki jaksot. Aion puhua ekasta jaksosta, joten paljastuksilta et voi välttyä. Kannattaa siis lopettaa lukeminen tähän jos haluat välttyä spoilereilta.

Katsoin siis ekan jakson, ja samaistuin osaltani noihin poikiin aivan täysin. Kun ei osaa, ei jaksa kiinnosta. Niin se vaan menee. Yksi luovutti jo alkuvaiheessa, minkä ymmärrän täysin. On lannistavaa nähdä kuinka jotkut erilaiset oppijat oikeasti haluavat oppia, ja eivät silti tunnu oppivan, halusta huolimatta. Osalla oli halut jo menneet, koska on tullut olo että ei vaan osaa - ei edes kannata yrittää. Tuo on minulle tuttua myös, vähän liiankin.

Musta tuon positiiviseksi kantavaksi sanomaksi olisi hyvä, ettei saa luovuttaa! Niinkuin erään kaukaisen sukulaiseni jääkaappi magneetissa lukee: "Voittaja ei koskaan luovuta ja luovuttaja ei koskaan voita!".

Ensi viikkoon!