Nyt on puolenvuoden rupeama ohi, huh! Tässä hieman yhteenvetoa siitä:

Mitä tein (tässä ole läheskään kaikkea lueteltuna, mutta jotain isompia kokonaisuuksia):
- Mainoksia (ja näitä oli siis erilaisia)
- Sosiaalisen median päivittäminen
- Nettisivujen päivitys
- Tapahtuman järjetelyt ja avustus
- Kuukausikirjeen kokoaminen ja toimitus
- Viestintäsuunnitelman toteutus
- Laskutustakin pääsin kokeilemaan

Opin yhtä sun toista järjestötyöstä. Se on todella itsenäistä puuhaa, johon tarvitaan paljon motivaatiota. Pitää osata ennakoida jo vuodeksi eteenpäin ja suunnitella töitään hyvin. Ja myös karsimaan ylimääräistä ja tekemään tärkeimmät ensin eli priorisoimaan.

Uudestaan sama rumba? No mikä jottei, järjestötyö ei ole pois suljettua, vaikka aika paljon siitä minulla onkin vielä opittavaa. Miksi ottaisin uudestaan? No musta siinä on sopivan verran haastetta, ja vastuuta ilman että kenenkään "henki on siitä kiinni". Eli sopivan vastuullista hommaa.

Voisin suositella järjestötyötä ahkeralle, tarkalle, yksin tai pienessä porukassa viihtyvälle ja toimistotyötä pelkäämättömälle henkilölle. Jos odotat mullistavia suuria ihmismassoja ja suuressa mittakaavassa ihmisten kanssa toimimista, voi olla että tulet pettymään. KAHEO on minusta reilu työkokeilijaa kohtaan, jossa pyritään hyödyntämään työkokeilijan vahvuuksia.

Itse opin hyvin perusteellisesti työpaikkakoulutuksen ansiosta tiedottamista. Facebookin käyttö yhdistyshommissa myös sujuu kuin vettä vain. Opin myös mailchimpin, eli uutiskirjeohjelman käytön. Sekä paljon muuta nippelitietoa, jota en enää osaa edes eritellä.

Kaiken kaikkiaan, mukava puolisen vuotta. Kiitos KAHEOn väki ja hallitus, oli mukavaa oppia uutta!

Näihin kuviin ja tunnelmiin, Kiitos sinulle lukijani ja tavataan muissa merkeissä :)

puu.jpg